dimecres, 15 de juliol del 2009

Informació General Catecolònies 2009

Quan falten poc més de dues setmanes per l'inici de les catecolònies, us presentem el nou dossier per aquestes cate 2009, amb un aspecte totalment renovat, però mantenint tota la informació que caracteritzava els seus predecessors.

Dossier Catecolònies 2009

Recordar-vos que, en els següents dies, els monitors dels vostres fills us faran una visita a casa vostra per a presentar-se i resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Enguany serà necessari que firmeu dues autoritzacions, que els monitors us portaran a casa:

  1. Autorització de medicaments, en cas de que el vostre fill/a necessiti prendre's algun tipus de medicament durant les colònies. Cal recordar-vos que segons la normativa legal vigent els monitors no estan autoritzats a donar cap tipus de medicament als nens sense autorització firmada pels pares.
  2. Acceptació de la norvativa interna de les catecolònies (només 3r i 4t torn), en la qual s'accepta que els pares del nen/a estan assabentats de la normativa interna de les colònies referent al consum de subtàncies nocives i n'accepten les conseqüències. La no acceptació d'aquesta clàusula implicarà la no participació de l'infant en l'activitat.
I recordeu, la volta al món en 10 dies comença aquest dissabte 1 d'agost de 2009!!!