diumenge, 8 de juliol del 2012

Dossier Catecolònies 2012



Ja teniu penjat el dossier informatiu d'aquestes Catecolònies 2012, amb tot allò impresindible per portar el vostre fill de colònies.

Tingueu en compte que a partir de la segona quinzena de juliol, els monitors dels vostres fills us faran una visita a casa vostra per a presentar-se i resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Recordeu també que serà necessari que firmeu dues autoritzacions, que els monitors us portaran a casa:
  1. Autorització de medicaments: en cas de que el vostre fill/a necessiti prendre's algun tipus de medicament durant les colònies. Cal recordar-vos que segons la normativa legal vigent els monitors no estan autoritzats a donar cap tipus de medicament als nens sense autorització firmada pels pares.
  2. Acceptació de la normativa interna de les catecolònies (només 3r i 4t torn): en aquest document s'accepta que els pares del nen/a estan assabentats de la normativa interna de les colònies referent al consum de substàncies nocives i n'accepten les conseqüències. La no acceptació d'aquesta clàusula implicarà la no participació del jove en l'activitat.

divendres, 6 de juliol del 2012

Inscripcions i Reunió Informativa Catecolònies 2012

Tal com segurament se us ha comunicat ja per carta, el proper divendres 13 de juliol tindrà lloc al Centre Moral la recollida d'inscripcions i a continuació la reunió informativa de les Catecolònies 2012, segons l'horari següent:

7:00-9:00 del vespre: Inscripcions
Cal que per fer la inscripció completa presenteu:
  1. El full d'inscripció (vosaltres mateixos us el podeu imprimir i omplir).
  2. El reguard de pagament.
  3. Una fotocòpia del carnet de la Seguretat Social de l'infant.
  4. Una fotocòpia del carnet de vacunes de l'infant. En el cas que el nen/a tingui alèrgia o intolerància a algun tipus d'aliment, caldrà presentar certificat mèdic.
9:00-10:00 del vespre: Reunió Informativa 
Des de la Sala Gran del Centre Moral, s'explicarà a les famílies tota la informació referent a les colònies i es presentaran els 4 torns.

Així mateix, anunciar-vos que la distribució definitiva de cases per a cada torn és la següent:

Primer: 3r, 4t i 5è de primària Els Arcs Santa Pau (La Garrotxa)
Segon: 6è de primària i 1r d'ESO Les Obagues de Juneda (Les Garrigues)
Tercer: 2n i 3r d’ESO Can Qué d'Esponellà (Pla de l'Estany)
Quart: 4t d’ESO i 1r de BAT Ruta + Can Riera de Ciuret (Vallés Oriental) 

Finalment, recordar-vos que a partir de la segona quinzena de juliol penjarem el dossier digital de les Catecolònies 2012 en aquesta mateixa web.